Korfballen in Zweden

Hier kunt u uw algemene vragen, opmerkingen en/of verhalen over Zweden kwijt.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
BjörntB

Korfballen in Zweden

Bericht door BjörntB » 09 jun 2011 12:13

Ik weet dat Atte van Haastrecht enkele jaren geleden een oproep heeft gedaan op ditzelfde forum aan oud-korfballers wonende in Zweden om zich te melden. Hij richtte zich toen voornamelijk op Värmland en nu zou ik eenzelfde oproep willen doen aan diegenen die vroeger een balletje hebben gegooid (niveau maakt niet zoveel uit) en tegenwoordig in het noordelijke deel van Zweden verblijven om zich kenbaar te maken. Zelf heb ik voordat ik naar Zweden verhuisde jarenlang in de toenmalige overgangsklasse en reserve-hoofdklasse gespeeld en zal volgend jaar met Atte en het Zweedse team nog een keer proberen om Zweden naar een echt groot toernooi te brengen maar daarnaast wilde ik proberen de sport een beetje bekendheid te geven in Västernorrland, Jämtland, Västerbotter en Norrbotten. Via mijn oude vereninging Luto in Amsterdam (tegenwoordig Triaz) heb ik jaren geleden een aantal palen, voetstukken en korfen gekregen waarmee ik al een aantal trainingen op scholen in Kramfors en Sollefteå heb verzorgt maar ik zou graag wat meer plaatsten willen bereiken. Dus iedereen die interesse heeft, laat wat van je horen.

Groeten,
Björn.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten