Erotische massage

Hier kunt u uw algemene vragen, opmerkingen en/of verhalen over Zweden kwijt.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
Gast

Bericht door Gast » 15 jul 2001 22:30

Kan iemand mij vertellen of er ook erotische massages te krijgen zijn in Goteborg?

Gast

Bericht door Gast » 15 jul 2001 23:01

Dat kan op veel plaatsen, Zweden is immers een heel vrij land. Een adres dat ik je aan kan raden is NK, een groot en luxe warenhuis. Gewoon even bij de inlichtingenstand, beneden in de hal vragen naar de erotiska massagesalongen (je ziet, zelfs het in het Zweeds ernaar vragen is niet moeilijk). En als je daar geen afspraak kunt krijgen dan zijn er nog veel meer salons etc. Bijna iedereen kent ze, gewoon je mond opendoen dus. Zelfs prostitutie is toegestaan. Veel genot!

Gast

Bericht door Gast » 16 jul 2001 01:25

Bedankt vor de tip.
Enig idee wat een gemiddelde massage kost?
bvd

Gast

Bericht door Gast » 16 jul 2001 16:26

Zonder dank. Het zal niet zoveel kosten. Ze doen het vaak graag. Kijk maar eens naar die Zweedse films uit de jaren '60 en '70.

Lotje
Zweden Specialist
Zweden Specialist
Berichten: 546
Lid geworden op: 19 aug 2000 02:00
Locatie: Lotjeland
Contacteer:

Bericht door Lotje » 16 jul 2001 23:36

Sinds wanneer is prostitutie toegestaan in Zweden?

Gast

Bericht door Gast » 17 jul 2001 08:59

Dat van NK is een goede tip, dat moet een kenner zijn! Mijn tip is hagabadet. Daar kun je tussen Zweedse en Thaise massage kiezen. In de brochure staat niet duidelijk of het erotisch is maar de tekst, ”bij 10% meerprijs zal deze massage je altijd bij blijven” laat weinig te raden over! <P>Verders is prostitutie niet legaal, maar dit is enkel voor de internationale wereld geschapen. Bij overeenstemming van beide partijen is er niets aan de hand. Veel plezier!<P>De Ero-topper

Gast

Bericht door Gast » 17 jul 2001 09:30

Humor Lotje, natuurlijk is prostitutie verboden. Alhoewel mijn zielsverwant, de E. Topper, natuurlijk wel gelijk zal hebben. Er is heus wel een zwart circuit. Daar lijkt mij het Centraal Station de aangewezen plaats.
E.Topper, Hagabadet heb ik nog niet geprobeerd, ik heb me tot nog toe bij het gezellige café en het zwembad gehouden, bedankt voor de tip.
Prettige vakantie, Jan, en kom gezond thuis!<P>

Lotje
Zweden Specialist
Zweden Specialist
Berichten: 546
Lid geworden op: 19 aug 2000 02:00
Locatie: Lotjeland
Contacteer:

Bericht door Lotje » 17 jul 2001 13:03

Ok, ik weet ook wel dat het niet legaal is, maar zoals jij het schreef kunnen mensen (die het niet beter weten) denken dat het wel mag.
Dus noem het maar humor.<P>Tuurlijk is er prostitutie in Zweden, maar het zal wel lang duren voor dat het legaal wordt.<P>Blijkbaar zijn de nederlanders ook niet zo open dat ze met hun geregistreerde namen hier iets "durven" te schrijven. Vind het gewoon grappig dat ik de enige ben :smile:

Gast

Bericht door Gast » 17 jul 2001 13:14

Het is ook grappig dat jij de enige niet anonieme bent, Lotje. Maar die anonimiteit vind ik nu juist ook een deel van de lol.
Als je goed naar hun taalgebruik kijkt kun je volgens mij wel zien wie ze (we) zijn. Ik weet natuurlijk wie ik ben ;-) en ik begin ook in de gaten te krijgen (geloof ik althans) wie die anderen zijn. Wie zegt trouwens dat wij allemaal NL zijn? Het lijkt mij dat Jan wijzer is dan hij zich voordoet.... Bovendien schrijft hij zijn stukjes vaak op hetzelfde tijdstip als een andere Jan, laat op de avond.
Ikzelf ben natuurlijk, handig als ik ben, moeilijker te achterhalen ;-).
Groetjes

Rik
Zweden Specialist
Zweden Specialist
Berichten: 188
Lid geworden op: 31 okt 2000 01:00
Locatie: Terhagen, België

Bericht door Rik » 17 jul 2001 13:43

Lotje de enige niet anonieme?
Ik heb juist je profiel nog eens nagezien. Volgens mij ben ik hier nu dus de enige niet anonieme :smile:
(en voor alle duidelijkheid: dit is ook mijn enige reply tot dusver onder deze topic)<P>Rik

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten