Nieuwe blog over emigreren en landelijk wonen in Zweden

Nieuws en persberichten met betrekking tot Zweden.
Hier kunnen éénmalige nieuws- of persberichten geplaatst worden.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
VHTT

Nieuwe blog over emigreren en landelijk wonen in Zweden

Bericht door VHTT » 13 dec 2013 20:14

Hallo allemaal,

Bij deze willen we jullie attenderen op de zojuist verschenen blog "Naar Zweden - Wonen op het Zweedse platteland" (http://www.naarzweden.vhtt.se). Een blog over natuur, landelijk wonen, tuin, emigreren en leven in de Zweedse bossen, geschreven vanuit ons eigen perpectief en persoonlijke ervaringen. Er zullen ook regelmatig nieuwe blog-posts geplaatst worden. De blog heeft ook een Zweedstalig zusje: "Som landet ligger - från stadsliv till storskogen". Op tablets en smartphones wordt meestal automatisch de mobiele versie van de blog getoond, met kleine foto's. Als je dit wil uitzetten kan je onderaan kiezen voor "desktop version".

We nodigen je van harte uit om de blog te lezen, volgen, delen en reacties te plaatsen.

Veel lees- en kijkplezier!

Sandor & Camilla

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast