Pagina 1 van 2

Ryanair schrapt veel op Skavsta, verlaat deels Zweden

Geplaatst: 14 dec 2013 09:32
door marcelburger
Ryanair gaat in totaal 23 vluchten per week schrappen op Stockholm-Skavsta (Nyköping). Frankfurt-Hahn, Hamburg, Berlijn en Niederrhein (Düsseldorf/Nijmegen) verdwijnen, meldt de regionale krant Södermanlands Nyheter. Het schrappen zou al in januari beginnen en treft nog meer vliegvelden in Zweden. Lees hele verhaal: http://www.wereldwijzerzweden.net/2013/ ... at-zweden/" ;;

Re: Ryanair schrapt veel op Skavsta, verlaat deels Zweden

Geplaatst: 14 dec 2013 09:54
door tons
Daar was ik ook al achter. We hadden begin deze week voor februari Weeze - Skavsta geboekt en kregen een paar dagen later een e-mail dat de vluchten geschrapt werden. We mochten kosteloos omboeken, voor ons wordt het nu Eindhoven - Skavsta. Op de site van Weeze of Ryanair is nog geen aankondiging te vinden.

Uit de e-mail (in slecht Nederlands opgesteld): "Na een operationele evaluatie betreurt het Ryanair te moeten besluiten de hieronder vermelde vluchten vanaf 13/01/14 - 29/03/14. Brengt u ook andere passagiers die met u meereizen op de hoogte van de annulering van deze boeking."

Re: Ryanair schrapt veel op Skavsta, verlaat deels Zweden

Geplaatst: 15 dec 2013 16:33
door Johan42
Zie mijn posting over het vluchtschema van Ryanair vanaf medio 2014: http://webforum.zwedenweb.com/viewtopic ... q3LkdLuL5E" ;;. Even snel met het vliegtuig voor een weekendje Zweden zit er vanuit Nederland niet meer in.

gr. Johan

Re: Ryanair schrapt veel op Skavsta, verlaat deels Zweden

Geplaatst: 15 dec 2013 19:48
door solvik
Hoe schappelijk zijn die prijzen wel niet..... :tsss: : :wink: :peace:

Re: Ryanair schrapt veel op Skavsta, verlaat deels Zweden

Geplaatst: 15 dec 2013 20:20
door buskis
Johan42 schreef: Even snel met het vliegtuig voor een weekendje Zweden zit er vanuit Nederland niet meer in.

gr. Johan
Dat was voor mensen die naar het noorden van NL moesten al niet weggelegd met Ryanair.

Re: Ryanair schrapt veel op Skavsta, verlaat deels Zweden

Geplaatst: 24 dec 2013 10:47
door Hönshus
Er werd al veel over gespeculeerd, maar Ryanair heeft zo te lezen nu officieel besloten de route Weeze - Växjö op te heffen.

http://www.goedkoopvliegenclub.nl/nieuws.html:
21-12
Ryanair schrapt nog meer routes

Het blijft allemaal een beetje onder voorbehoud en gissen , want Ryanair is zeer goed in het communiceren van nieuwe routes, maar informatie over routes die stoppen wordt karig verspreid. Zoals het er nu naar uit ziet zijn er (na het sluiten van de basis op Maastricht en het stoppen van meerdere routes vanaf Charleroi) nog meer routes die sneuvelen.
Stockholm sneuvelt in ieder geval vanaf Eindhoven en Weeze. Vanaf Weeze wordt ook de route naar het Zweedse Vaxjo opgeheven en er zijn geruchten dat er nog meer bestemmingen bij Weeze sneuvelen. Vanaf Eindhoven vervalt de route naar Warschau.

Re: Ryanair schrapt veel op Skavsta, verlaat deels Zweden

Geplaatst: 28 dec 2013 13:53
door Annette
Wij hebben de voorjaarsvakantie nog kunnen boeken naar Växjö, helaas is het in de meivakantie al niet meer mogelijk naar Småland te vliegen. Inderdaad even snel een weekendje op en neer zit er niet meer in. Met de auto wordt het dan toch altijd iets langer vrij nemen dan een weekend. Misschien stapt Norwegian Air wel in het gaatje??
Anders met vlucht vanuit Amsterdam naar Kopenhagen en met de trein naar Emmaboda of Nybro. Dan ben je en meer tijd en geld kwijt. Nou ja, voor Ryan Air reden we ook gewoon voor een klein weekje naar Zweden, voordeel is dat je dan weer veel mee kunt nemen :) Wat een luxe probleem eigenlijk... maar wel balen!!!

Re: Ryanair schrapt veel op Skavsta, verlaat deels Zweden

Geplaatst: 13 jan 2014 00:11
door adijkshoorn
Heb me maar even op het forum aangemeld vandaag vanwege mooi nieuws. German Wings springt in het gat van Ryan air vanuit Weeze. Vanaf juni zijn er vluchten te boeken naar zweden op Göthenburg.
Vertrektijden zijn gunstig en de prijzen zijn redelijk voor een dochtermaatschappij van Lufthansa. 39 euro oplopend tot 59 euro. Alleen lekker boeken vanaf zaterdag tot zaterdag of iets dergelijks in het weekend kan vooralsnog niet. Het schema loopt ook tot eind oktober.
Hoe het met bagage precies zit is me nog niet helemaal duidelijk maar er is gelukkig een betaalbare oplossing voor het vliegen vanaf Weeze voor in de plaats.

Groeten AD.

Re: Ryanair schrapt veel op Skavsta, verlaat deels Zweden

Geplaatst: 13 jan 2014 11:40
door ingrids
Net even bij german wings gekeken en het lijkt erop dat je een beetje moet puzzelen met de data en wat schuiven. Tot nu toe die lage prijzen niet gevonden ( ja, voor een enkeltje), maar ga me er zeker in verdiepen. Bedankt voor de tip! Ingrid

Re: Ryanair schrapt veel op Skavsta, verlaat deels Zweden

Geplaatst: 13 jan 2014 20:56
door Hönshus
adijkshoorn schreef:German Wings springt in het gat van Ryan air vanuit Weeze. Vanaf juni zijn er vluchten te boeken naar zweden op Göthenburg.
Maar helaas dus niet Weeze - Växjö (Småland Airport) :(