Lees dit eerst: Regels voor de ZwedenWeb Loppis

Een "vlooienmarkt" met Zweden gerelateerde produkten.
Lees voor het plaatsen van een bericht eerst de regels!

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Lees dit eerst: Regels voor de ZwedenWeb Loppis

Berichtdoor Redactie ZwedenWeb » 25 apr 2008 08:40

Zwedenweb Loppis is een forum dat als doel heeft particuliere Zwedenweb gebruikers een vraag & aanbod service te bieden.

Enkele regeltjes:

Toegestaan zijn particuliere advertenties van (bijvoorbeeld) het type "te koop aangeboden", "te koop gevraagd", "te huur gevraagd" of "klusjesman gezocht". Advertenties als "te huur aangeboden" of "klusjesman biedt zich aan" zijn dus niet toegestaan.

Advertenties moeten passen binnen de doelstellingen van Zwedenweb. Een typisch voorbeeld van een advertentie die hier niet aan voldoet is "Te koop: fiets in Amsterdam".

Het is, om de succeskans van de advertentie te vergroten, aan te raden om in de advertentie een e-mail adres staan en/of een telefoonnummer te vermelden . Bij "te koop aangeboden" moet een vraagprijs vermeld worden.

Advertenties mogen eenmalig geplaatst worden. Berichten waar gedurende 30 dagen niet op gereageerd is, worden automatisch verwijderd.
Is de advertentie voor die tijd niet meer relevant, dan zien we graag dat de plaatser het onderwerp en de tekst aanpast zodat duidelijk is dat men niet meer hoeft te lezen/reageren. Tevens willen we graag dat je dan ook (ons) de moderators waarschuwt, zodat wij het bericht kunnen verwijderen. Het waarschuwen kan met het volgende knopje: Afbeelding

Het gaat om een loppis, dus huizen en andere dure objecten horen niet op de loppis thuis. Als richtlijn van wat toelaatbaar is hanteren wij een verkoopwaarde van 2.500 Euro of 25.000 SEK.

Tip: geef in het onderwerp aan of je verkoopt of zoekt, dus bijvoorbeeld niet "toerski's" maar "te koop: toerski's".

Advertenties die naar ons oordeel niet aan bovenstaande (of de algemene doelstellingen van Zwedenweb) voldoen, kunnen door de moderators/redactie worden verwijderd. Hierover wordt door ons niet gecorrespondeerd.

Veel plezier met de jacht op de perfecte "fynd"!

Met vriendelijke groet,

Redactie en moderators ZwedenWeb
Redactie ZwedenWeb
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 2277
Geregistreerd: 04 nov 1999 02:00
Woonplaats: Sundsvall

Keer terug naar ZwedenWeb Loppis

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast