Wonen in Zweden, gevaarlijk?

Post hier uw vragen en opmerkingen over wonen, werken en studeren in Zweden.
Dit forum is tevens voor vragen over (vakantie)huizen en de hieraan gerelateerde onderwerpen.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
wjansen

Re: Wonen in Zweden, gevaarlijk?

Bericht door wjansen » 20 apr 2017 09:12

Ik heb het idee dat het wegkijken, onder de pet houden en niet noemen van de oorzaak wel minder aan het worden is dan een aantal jaar geleden. Met name in de pers vind ik dit veranderen. Politiek in Zweden kan ik nog nietzo goed beoordelen zo lang ben ik hier nog niet. Ik heb de laatste tijd wel verschillende folders van zweedse politieke parijen in de bus gekregen de bekenden: Socialen, Sverige democraten, Moderaten maar ook nog een andere Nordfront.

Deze laatste kende ik niet. Toen ik het logo zag en het partij programma las kreeg ik al een vermoeden. Daarna even googleen op wat afbeeldingen en toen wist ik het zeker. Dat zijn gewoon bruinhemden!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten