Ontdek Southeast Zweden in 3 dagen!

Post hier uw vragen en opmerkingen over wonen, werken en studeren in Zweden.
Dit forum is tevens voor vragen over (vakantie)huizen en de hieraan gerelateerde onderwerpen.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
Irene
Zweden Specialist
Zweden Specialist
Berichten: 954
Lid geworden op: 21 aug 2002 02:00
Land: Zweden
Locatie: Öland

Ontdek Southeast Zweden in 3 dagen!

Bericht door Irene » 15 mar 2011 12:17

Hej!

Na het succes van vorig jaar organiseert nu het noordelijke deel van de provincie Kalmar een 3 daags arrangement voor potentiële emigranten. We proberen je in 3 dagen tijd met informatie over een mogelijke emigratie naar onze regio te voorzien.
Je kunt je voor het gehele programma inschrijven, of alleen voor bepaalde delen. In het algemeen zijn de meeste onderdelen in dit programma gratis, terwijl je bepaalde programma delen zelf moet betalen. We begrijpen dat je er vakantiedagen voor moet opnemen, dus we proberen het ook nog luchtig te houden met diverse excursies.

Via http://utrecht.inflyttarservice.se/uplo ... an_maj.pdf" ;; kun je meer lezen over dit arrangement wat op 4, 5 en 6 mei wordt georganiseerd!

Heb je nog vragen? Stuur mij dan een mail: [email protected]

Groeten vanuit een zonnig Kalmar!
Irene

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten