zomerwerk Zweden

Post hier uw vragen en opmerkingen over wonen, werken en studeren in Zweden.
Dit forum is tevens voor vragen over (vakantie)huizen en de hieraan gerelateerde onderwerpen.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
jan_v

zomerwerk Zweden

Bericht door jan_v » 01 feb 2012 20:50

Hej!

Ik ben Jan, 30 jaar, sportief en gek van Zweden. Ik zou komende zomer (juni,juli,aug,sept) enorm graag in Zweden willen werken, waar maakt me niet veel uit, als het maar in Zweden is! Ik heb reeds 3 zomerseizoenen hotelwerk ervaring in de Franse Alpen, een zomerseizoen in Nieuw-Zeeland, en ben momenteel bezig aan mijn eerste winterseizoen in de Franse Alpen. Ik ben dus op zoek naar hotel of lodgewerk. Ik ben een jack of all trades. Ik doe housekeeping, opdienen, gidsen, sportactiviteiten, tuinwerk, klusjes,... Ik spreek vloeiend Nederlands, Frans, Duits, Engels en heb al kennis van het Zweeds maar ben het nog aan het leren. Als er iemand is die me kan helpen of die misschien mensen kent die me aan een job kunnen helpen, graag een bericht!

Tack! :peace:

PS: ik zoek betaald werk omdat ik er graag iets aan wil overhouden :)
PS2: Ik ga een aantal weken rondreizen in Zweden in de maand mei, dus in die periode zou ik me altijd ergens kunnen aanbieden moest er interesse zijn.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten