Vacature in Katrinaholm en Nässjö

Post hier uw vragen en opmerkingen over wonen, werken en studeren in Zweden.
Dit forum is tevens voor vragen over (vakantie)huizen en de hieraan gerelateerde onderwerpen.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
Jacco77

Vacature in Katrinaholm en Nässjö

Bericht door Jacco77 » 02 jun 2012 15:14

Hallo,

Momenteel 2 vacatures:

Katrinaholm: zzp´er die op oproepbasis kleine reparaties kan uitvoeren aan vrachtwagentrailers Het betreft klein onderhoud aan vrachtwagenopleggers, maar monteurservaring is niet echt nodig. Twee rechterhandjes, een gereedschapskist en gezond verstand is voldoende.
Aantal uren is afhankelijk van het aantal storingen.

Nässjö: Fulltime monteur op onze servicebus. Dagelijks controle en onderhoud aan vrachtwagentrailers van onze opdrachtgevers op locatie in de regio Nässjö en Jönköping. Heb jij monteurservaring en weet je van aanpakken, heb je een flexibele instelling als het gaat om een uurtje meer of minder doorwerken, spreek je Zweeds en Engels en ben je per direct beschikbaar? Neem dan contact met ons op!

070-2247748
[email protected]

Groet,
Jolijn en Jacco

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten