Schade en verzekering perikelen

Post hier uw vragen en opmerkingen over wonen, werken en studeren in Zweden.
Dit forum is tevens voor vragen over (vakantie)huizen en de hieraan gerelateerde onderwerpen.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
Els Roseboom
Zweden Specialist
Zweden Specialist
Berichten: 185
Lid geworden op: 25 okt 2001 02:00
Land: Anders
Locatie: Norge
Contacteer:

Re: Schade en verzekering perikelen

Bericht door Els Roseboom » 22 mei 2014 11:25

Het is een fritidshus, we wonen in Noorwegen. Dat bemoeilijkt ook wel de communicatie, soms verstaan ze wel het Noors net als wij het Zweeds maar er zit toch wel verschil in de taal. Engels zijn ze erg slecht in. Ach het zal wel weer opgelost worden en vergoeden zij het niet dan komt er ook wel weer een nieuwe vloer. Het was het idee dat zij van alles aan het regelen zijn onderling wat niet fijn is. We hebben nu weer de touwtjes in handen genomen. We gaan geen deskundige betalen voor de woonkamervloer waar niks mee aan de hand is, willen zij dit wel dan willen we het zwart op wit dat zij dit betalen. Het groeit nog steeds niet in de bomen, ook niet in Noorwegen. :mrgreen:

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten