Länsförsäkringar

Post hier uw vragen en opmerkingen over wonen, werken en studeren in Zweden.
Dit forum is tevens voor vragen over (vakantie)huizen en de hieraan gerelateerde onderwerpen.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
Bassiehof

Re: Länsförsäkringar

Bericht door Bassiehof » 07 mar 2016 19:09

gj schreef:Jij hebt een duidelijke voorkeur voor IF (tot op heden ben je de enige) veel anderen (waaronder ik) hebben prima ervaringen met Länsförsäkring

Nog even, 5 van je 7 postings gaan over IF, ben je belanghebbend daar?
Ik heb geen slechte ervaringen met LF of IF. Wel om verschillende redenen met Gjensidige, Moderna en nog wat van die kleinere verzekeraars die moeilijk doen als ze je premie moeten terugbetalen bij avställning fordon. Ik heb nu mijn auto's verzekerd via aan zogeheten märkesförsäkring (Saab, Nissan, Volvia) die toevallig allemaal bij IF zijn ondergebracht en daarom vaak het goedkoopst zijn voor eigenaren van die merken, dus het gaat mij helemaal niet om IF, het gaat mij om een verzekering met goede voorwaarden, en zoals ik al zei is IF een grote verzekeraar, vergelijkbaar met LF en Folksam.

Ik ben sinds een week geregistreerd en dit is mijn eerste discussie dus wat had je verwacht? Het enige wat ik wilde zeggen is dat je de premie en voorwaarden met een andere maatschappij kan vergelijken want concurrentie enzeau...

lute
Zweden Specialist
Zweden Specialist
Berichten: 306
Lid geworden op: 12 feb 2003 01:00
Locatie: Oudwoude/Likenas

Re: Länsförsäkringar

Bericht door lute » 07 mar 2016 19:15

Ik wil iedereen bedanken voor zijn reactie. Wij zullen hiermee wat doen. Geruststellend was de opmerking over insecten dat dit niets om het lijf had.

lute
Zweden Specialist
Zweden Specialist
Berichten: 306
Lid geworden op: 12 feb 2003 01:00
Locatie: Oudwoude/Likenas

Re: Länsförsäkringar

Bericht door lute » 07 mar 2016 19:56

Echt een Zweedse reactie. Ik had wespen onder het dak en bij de veranda. Met het schilderen best irritant. Ik had het met de buurman over de wepsen Zijn reactie: heb je er buiten het schilderen last van? Mijn antwoord: denk het niet. Hij: waar maak je je dan druk om, laat die beestjes leven. Moeten ook een plek hebben.

buskis

Re: Länsförsäkringar

Bericht door buskis » 07 mar 2016 22:47

Nog even over LF.
Ik heb alles daar verzekerd en heb mijn bankgebeuren daar ook.
In de loop de jaren werd ik wel eens opgebeld door verschillende verzekeringsmaatschappijen hun autoverzekering.
Als ik dan antwoord gaf op hun vraag hoeveel premie ik voor mijn autoverzekering betaalde bij mijn huidige verzekeringsmaatschappij,
moest men elke keer toegeven dat ik niet kon verbeteren bij hun.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten