(Al voorzien) Verblijftips Falun gevraagd!

Hier kunt u terecht met uw vakantievragen, vakantieverhalen en reiservaringen. Leer van andere Zwedengangers of laat anderen meegenieten of leren van uw ervaringen en belevenissen.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
madcap

(Al voorzien) Verblijftips Falun gevraagd!

Bericht door madcap » 21 jun 2011 12:16

Mijn vrouw gaat ivm werk eind augustus/begin september haar licht opsteken in Falun. Ze vliegt naar Borlänge en ze zoekt een betaalbaar onderdak in Falun voor 3 nachten. Ze heeft al een soort "herberg" gevonden maar dan moet ze zelf het eten verzorgen. Weet iemand iets betaalbaars?
Laatst gewijzigd door Leo op 22 jun 2011 11:43, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Verplaatst: Hoewel het naar ik begrijp een zakelijk bezoek betreft sluit de vraag (3 nachten onderdak) beter aan bij "Vakantie"

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 6 gasten