Helaas kunnen wij niet gaan...

Hier kunt u terecht met uw vakantievragen, vakantieverhalen en reiservaringen. Leer van andere Zwedengangers of laat anderen meegenieten of leren van uw ervaringen en belevenissen.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
WDJ

Helaas kunnen wij niet gaan...

Bericht door WDJ » 05 jul 2011 22:21

Omdat wij wegens werk niet kunnen gaan, maar ook niet meer kunnen annuleren bieden wij aan 'onze' Stuga (max 4 personen) aan de Zuidoost kust van Zweden, direct aan de Oostzee met uitzicht op een waanzinnige archipel, inclusief motorboot, voor de periode van 6 t/m 20 augustus. Wie heeft er nog niet geboekt en wil dat prachtige Zweden wel eens ontdekken?
Het gaat om het volgende huisje:
http://www.sweeds.com/nl/vakantiehuizen" ;; ... hastsundet
Boeken kan rechtstreeks met Sweeds! Wij (prive-persoon, dus) geven je wel een korting van €200,- op de totale huurprijs van €900,-.
Wij hopen dat we iemand hier blij mee kunnen maken!
Groet,
Willem & Marieke

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast