vakantie 1999

Hier kunt u terecht met uw vakantievragen, vakantieverhalen en reiservaringen. Leer van andere Zwedengangers of laat anderen meegenieten of leren van uw ervaringen en belevenissen.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
Plaats reactie
marie
Zweden Liefhebber
Zweden Liefhebber
Berichten: 40
Lid geworden op: 20 aug 2000 02:00
Locatie: Zweden, vrigstad
Contacteer:

Bericht door marie » 07 jan 2001 16:54

Week 1<P>Na jaren naar zweden op vakantie te zijn geweest bij familie, wilde wij, ook weleens de rest van het land zien. Alleen hoe, martin had nog nooit gekampeerd en dat wilde die ook niet. Maar nu ontkwam hij er niet aan, ik wilde rondreizen. Al jaren was het mijn wens om naar Jokkmokk te gaan, en dit jaar wilde we dat gaan doen.
Dus een paar maanden voor we vakantie hadden hebben we een vouwwagen gekocht en de rest van de spullen die je daar voor nodig had. De familie alvast ingelicht dat we niet bij hun kwamen logeren, maar zelf een keer op onderzoek uitgingen.
Maar zoals gewoonlijk werd er weer roet in het eten gegooid, ik moest een operatie ondergaan, nu maar afwachten of ik wel zo’n lange reis aankon.
Op 10 juli was het dan zover, hond weggebracht naar een pension, want ik wist niet dat je daar de nodige prikken en bloedmonsters voor moest doen. Wij op weg, de eerste stop was in Denemarken waar we de kinderen trakteerden op een dagje Lego land.
De volgende dag direct door naar Zweden naar Hyltebruk waar de familie woont, en daar op de camping gestaan. Het was een eenvoudige maar leuke camping, precies een plekje aan het meer. En achter ons was de sauna van de club waar wij ook lid van zijn. Dus de eerste week kon niet meer stuk.
Hier op deze camping hebben wij een dag of 7 gestaan, omdat er nog meer familie uit Nederland verwacht werd, en dus een reunie met veel feesten.
We hebben veel gewandeld langs het meer, die naderhand bleek uit 2 meren te bestaan. Dit was onze eerste kampeerweek die niet eens tegenviel als je nog nooit gekampeerd had.

Jan Draaijer
Zweden Specialist
Zweden Specialist
Berichten: 388
Lid geworden op: 31 mar 2000 02:00
Locatie: Aalten

Bericht door Jan Draaijer » 07 jan 2001 19:53

Zie je wel Marie, het valt wel mee. Ik ben blij dat de club van schrijvers zich nu snel uitbreidt.
Ik ben van plan om al die verhalen te printen en te bundelen in mapjes. Op die manier hou je de verhalen uit en ook bij elkaar.
Marie, ga door.
Jan
p.s. goeie vakantie gehad nog?

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 3 gasten