Borgen 3 : Nederland 2 en Canvas

Plaats hier informatie/vragen over Zweedse films en TV programma's, boeken en muziek.
(Noors en Deens zijn ook toegestaan)

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
1967Erwin

Borgen 3 : Nederland 2 en Canvas

Bericht door 1967Erwin » 11 mar 2014 15:39

Voor diegenen die de afleveringen gemist hebben op Nederland 2 (VARA)

"Met ingang van 3 februari is – tien weken lang op maandag om 23.00 uur bij de VARA op Nederland 2 – het derde seizoen van ‘Borgen’ te zien."
http://borgen.vara.nl/

Nu te zien op Canvas elke dinsdag vanaf 18 maart 2014 omstreeks 21:30 uur en woensdag 19 maart om 13u08 (herhaling)

De derde reeks begint zowat twee jaar na het einde van reeks 2. Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen) heeft de politiek vaarwel gezegd en is actief in het bedrijfsleven. De actieve politiek interesseert haar naar eigen zeggen niet meer, maar de belabberde situatie van haar zwalpende Gematigde Partij doet haar toch pijn. En dus besluit Nyborg om toch opnieuw de politiek in te stappen....

Het Canvas-magazine Login duikt bij de start van het derde seizoen achter de coulissen van Borgen. In Borgen’s coulissen komen de hoofdrolspelers en de schrijver van de reeks uitgebreid aan bod. Login zorgt 7 weken lang voor achtergrond bij Borgen.

http://www.canvas.be/programmas/borgen/

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast