Maria Wern op Vitaya (B) vanaf 03/07/2014

Plaats hier informatie/vragen over Zweedse films en TV programma's, boeken en muziek.
(Noors en Deens zijn ook toegestaan)

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
1967Erwin

Maria Wern op Vitaya (B) vanaf 03/07/2014

Bericht door 1967Erwin » 02 jul 2014 13:13

In het voorjaar werd reeks 1 reeds uitgezonden.
Vanaf donderdag 3 juli van 21:00 tot 22:50 (en de weken daarop) het vervolgseizoen

http://vitaya.be/terug-bij-vitaya-maria-wern

Twee vrouwen, die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben, komen om het leven. In beide gevallen lijkt het om zelfmoord te gaan, maar toch besluiten Maria Wern en haar collega's van de Gotland Police Department om de zaak verder uit te spitten. Al snel stapelen de vragen zich op. Werden de vrouwen gestalked? Hadden de slachtoffers een psychische stoornis? En is er toch een link tussen de twee? Het onderzoek neemt een onverwachte wending wanneer de politie op nog meer lijken stuit... Met: Eva Röse (Maria Wern), Allan Svensson (Hartman), Peter Perski (Arvidsson), Ulf Ulf Friberg (Ek), Tanja Lorentzon (Erika)

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast