Nieuwe serie: Tjockare än vatten

Plaats hier informatie/vragen over Zweedse films en TV programma's, boeken en muziek.
(Noors en Deens zijn ook toegestaan)

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
Plaats reactie
tampin

Nieuwe serie: Tjockare än vatten

Bericht door tampin » 09 dec 2014 10:46

Geweldige nieuwe serie: Tjockare än vatten

Gek genoeg krijgen Scandinavische series een Engelse titel van de Nederlandse distributeur (Thicker Than Water), hoewel de serie, die zich in Finland (!) afspeelt, geheel in het Zweeds is, en de ondertitels in het Nederlands. Het zal wel onzekerheid zijn..

De serie zelf is adembenenemd.

Anna-Lisa Waldemar runt een populair familiepension op het schitterende eiland Sunnanö in de Finse archipel Aland, samen met haar zoon Oskar. Zonder zijn medeweten nodigt ze zijn broer Lasse en zus Jonna uit voor de seizoensopening. Oskar is nauwelijks van deze schok bekomen wanneer zijn wereld ineenstort: Anna-Lisa wordt dood aangetroffen en haar testament bevat strikte bepalingen voor de drie kinderen. Gedurende het hele seizoen moeten zij samen het pension runnen, anders erven ze helemaal niets. Het is haar laatste poging haar kinderen te herenigen.

Naast de familiegeschillen brengt hun samenzijn duistere geheimen naar de oppervlakte die verband houden met de mysterieuze verdwijning van hun vader toen zij nog tieners waren.

friejoo

Re: Nieuwe serie: Tjockare än vatten

Bericht door friejoo » 09 dec 2014 11:19

Lijkt mij een leuke serie, maar waarop is het te zien?

tampin

Re: Nieuwe serie: Tjockare än vatten

Bericht door tampin » 12 dec 2014 00:23

Zelf heb ik de box gekocht (en bekeken), maar de hele serie staat inmiddels ook op joetoep:

https://www.youtube.com/playlist?list=P ... msXf_c2wuI" ;;

Aflevering 1: https://www.youtube.com/watch?v=ym95b_6YGvA" ;;

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast