Vacature docent Zweeds Hart Haarlem

Hier kunt u terecht met al uw vragen over de Zweedse taal. Dit forum kan gebruikt worden ter ondersteuning bij een cursus Zweeds.
Let op: dit forum is niet bedoeld als vervanging van een cursus.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
Hart-Haarlem

Vacature docent Zweeds Hart Haarlem

Bericht door Hart-Haarlem » 18 jul 2014 10:14

Hart te Haarlem (voormalige volksuniversiteit) is voor het komende seizoen vanaf 15 september op zoek naar een freelance docent(e) Zweeds.
Voorlopig staan een A1 en A2 cursussen op het programma. Bij voldoende belangstelling van cursisten worden vervolgcursussen gepland.
Cursussen bestaan uit 12 lessen van 2,5 uur per week. Op maandag of woensdag, in de avond van 19:00 - 21:30. Lessen overdag is bespreekbaar.
Docent moet in het bezit zijn van een VAR-WUO verklaring en werkt op basis van tijdelijke contracten. Uurvergoeding € 35. Reiskosten worden vergoed.
Reacties graag per email naar [email protected].

Robert Delhez,
Cursuscoördinator talen

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten