Kanotocht van Tännas naar Röros (1)

Hier kunt u terecht met uw vakantievragen, vakantieverhalen en reiservaringen. Leer van andere Zwedengangers of laat anderen meegenieten of leren van uw ervaringen en belevenissen.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
Plaats reactie
Dirk
Zweden Liefhebber
Zweden Liefhebber
Berichten: 47
Lid geworden op: 02 jun 2001 02:00
Locatie: Sint-Niklaas België

Bericht door Dirk » 14 jul 2002 15:06

Onze eerste kanotocht was zeven jaar geleden in Dalsland. Voor ons gezin met twee meisjes van 6 en 9 en een jongen van 12 werd het een ongelooflijke ervaring en het begin van onze voorliefde voor zweden. Deze reeks werd één maal onderbroken 3 jaar geleden voor een huttentocht in de Dolomieten maar het jaar daarna werd weer voor een zweedse kanotocht geopteerd. De laatste twee jaar deden we de tocht op eigen houtje maar omdat wij wel van wat extra gezelschap houden werd dit jaar weer voor een georganiseerde trip gekozen (via Kariboo). Gebeten door het kanovirus hadden wij ook al enkele kanolessen gevolgd en onze leraar nam een kanotocht over van een collega. Niettegenstaande de tocht in de brochure voor beginners stond omschreven bleek het op de informatiedag toch dat het een pittig tochtje zou worden. Wij checkten nogmaals ons lijstje met benodigdheden deden onze laatste inkopen en zwoegden hard om ook op het werk nog alles rond te krijgen. Op de luchthaven ontmoetten we Annemie en Wim die met ons gezin en de twee gidsen Dirk en Peter de tocht zouden maken. Vol verwachting het vliegtuig op naar Oslo...

Erik Nugteren
Zweden Specialist
Zweden Specialist
Berichten: 560
Lid geworden op: 06 mar 2000 01:00
Land: Nederland
Locatie: Barendrecht, soms Munkfors
Contacteer:

Bericht door Erik Nugteren » 14 jul 2002 15:38

Hé. leuk!

Weer een reisverhaal op het forum!!

Ik verwacht dat na de zomer dit onderdeel van het forum weer zal bloeien als ooit tevoor!!

Erik

rudi
Zweden Specialist
Zweden Specialist
Berichten: 222
Lid geworden op: 30 jul 2001 02:00
Locatie: Amersfoort, nederland

Bericht door rudi » 15 jul 2002 03:46

ik stond op het punt vandaag een tpoic te openen met de vraag " waar blijven de reis verslagen?". voor alle thuisblijvers

Dirk, dank je wel!

gr rudi

Kim
Zweden Liefhebber
Zweden Liefhebber
Berichten: 45
Lid geworden op: 26 feb 2001 01:00
Locatie: Valkenburg, Zuid-Holland, Nederland
Contacteer:

Bericht door Kim » 15 jul 2002 05:57

Het is zeker leuk om weer een reisverhaal te kunnen lezen, ik hoop dat er nog vele volgen!!

Kim

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten