Zweedse roofdieren leven veiliger dan de Noorse

Nieuws en persberichten met betrekking tot Zweden.
Hier kunnen éénmalige nieuws- of persberichten geplaatst worden.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
Plaats reactie
marcelburger

Zweedse roofdieren leven veiliger dan de Noorse

Bericht door marcelburger » 22 sep 2013 10:31

Grote roofdieren als beren, wolven, veelvraten en lynx leven een veiliger bestaan in Zweden dan in Noorwegen. De Noren zijn namelijk veel meer ‘trigger happy’ dan de Zweden. Dat meldden onderzoekers van de Noorse hogeschool van Hedmark. Hoe dat zit, lees je in het Nederlands hier: http://www.wereldwijzerzweden.net/2013/ ... de-noorse/" ;;

Hielke

Re: Zweedse roofdieren zijn veiliger dan de Noorse

Bericht door Hielke » 22 sep 2013 11:12

Beetje vreemd onderzoek. Het gaat hier over de illegale jacht. Op een vraag aan een stroper wat ie vindt van de illegale jacht zal hij / zij dit zeer waarschijnlijk veroordelen. Het zijn nu eenmaal activiteiten waar je niet mee te koop loopt. Bovendien is er een enorm verschil tussen zeggen en daadwerkelijk doen.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten