Supermarktwijn Zweden toegestaan

Nieuws en persberichten met betrekking tot Zweden.
Hier kunnen éénmalige nieuws- of persberichten geplaatst worden.

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
Plaats reactie
marcelburger

Supermarktwijn Zweden toegestaan

Bericht door marcelburger » 16 nov 2013 12:43

De verkoop van wijn bij een zogenoemd weekdinerpakket van de Zweedse supermarktketen City Gross is niet illegaal. De Zweedse openbaar aanklager heeft een vooronderzoek naar mogelijke wetsovertreding neergelegd. De Zweedse staatsslijterijen zijn des duivels: http://www.wereldwijzerzweden.net/2013/ ... oegestaan/" ;;


Erwin_01
Hoogleraar Zwedologie
Hoogleraar Zwedologie
Berichten: 2952
Lid geworden op: 09 aug 2002 02:00
Locatie: Zeeland, Nederland

Re: Supermarktwijn Zweden toegestaan

Bericht door Erwin_01 » 16 nov 2013 15:19

marcelburger schreef:De verkoop van wijn bij een zogenoemd weekdinerpakket van de Zweedse supermarktketen City Gross is niet illegaal. De Zweedse openbaar aanklager heeft een vooronderzoek naar mogelijke wetsovertreding neergelegd. De Zweedse staatsslijterijen zijn des duivels: http://www.wereldwijzerzweden.net/2013/ ... oegestaan/" ;;
Tja... maar het is niet zo dat ze de wijn in de supermarkt verkopen. De wijn kan je bestellen via internet, en dan worden ze thuis afgeleverd samen met je boodschappen.
Nu krijg je je drugs thuisgeleverd met de post... handig als je te bezopen bent om naar systemet te kunnen lopen ;)
Nu ze zo een heksenjacht op de tabaksprodukten ontketenen met allerlei verhalen op de verpakking begrijp ik niet dat ze drankgebruik willen stimuleren door dit soort acties. Mij zelf maakt het overigens niets uit... ik drink niet en rook niet... wegens te duur... dus mogen ze het wat mij betreft nog 1000x duurder maken. Mensen moeten zelf kunnen beslissen waaraan ze dood willen gaan... maar dan zou eigenlijk op de gebakdoos ook een waarschuwende tekst moeten... (maar dat laatste is dan weer off topic... :peace: )

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast