Deelnemers gezocht: Boer zoekt Vrouw International

Plaats hier informatie/vragen over Zweedse films en TV programma's, boeken en muziek.
(Noors en Deens zijn ook toegestaan)

Moderator: Redactie ZwedenWeb

Forumregels
Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen.
Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
Redactie ZwedenWeb
Beheerder
Beheerder
Berichten: 2210
Lid geworden op: 04 nov 1999 01:00
Land: Zweden
Locatie: Sundsvall
Contacteer:

Deelnemers gezocht: Boer zoekt Vrouw International

Bericht door Redactie ZwedenWeb » 01 sep 2015 13:06

KRO-NCRV zendt volgend jaar een nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw Internationaal uit. Na het succes van de eerste serie in 2013/2014, komt er in 2016 een nieuwe reeks waarin Nederlandse boeren in het buitenland op zoek gaan naar een Nederlandse partner.

De redactie van Boer Zoekt Vrouw benaderde VisitSweden met de vraag of zij Nederlandse boeren kennen die naar Zweden zijn geëmigreerd en die op zoek zijn naar een liefde. Het mogen mannen en vrouwen zijn. Nu schudt Pauline van VisitSweden ze niet zo uit haar mouw, maar ze zou het wel geweldig vinden als Zweden in dit super populaire programma meegenomen kan worden. Daarnaast is Zweden het favoriete land van presentatrice Yvon Jaspers dus hoe te gek zou het zijn als Zweden te zien zou zijn.

Daarom de vraag of er hier iemand vanuit Nederland naar Zweden is verhuisd, een agrarisch bedrijf heeft en op zoek is naar de liefde van zijn leven (uit Nederland). Ben jij diegene of weet je iemand? Neem dan contact op met Pauline: +31 6 12 66 36 47 of [email protected].

Hier nog een leuke quote van Yvon: "Ons eerste seizoen Boer zoekt Vrouw Internationaal was op veel fronten succesvol. Boer Johan in Denemarken geloofde niet dat er ooit iemand „Ik hou van jou” tegen hem zou zeggen. Zijn hele leven lang droomde hij daarover en nu is het de waarheid. Ingrid woont inmiddels bij hem op de boerderij en werkt volop mee. Ze hebben in elkaar de ware liefde gevonden. Dat is het mooiste wat Boer zoekt Vrouw kan brengen.
Misschien is het voor Nederlandse boeren in het buitenland nòg wel moeilijker om die ene ware te vinden. Ze worden opgeslokt door hun bedrijf dat ze vaak vanaf de grond opbouwen. De taal en de andere cultuur maken het er niet makkelijker op. De overweldigende reacties van de briefschrijfsters maakt duidelijk dat Nederlandse vrouwen staan te popelen om het grote avontuur in het buitenland aan te gaan.
Inmiddels komen de aanmeldingen binnen van Nederlandse boeren van over de hele wereld. Ik verheug me erop de nieuwe boeren te leren kennen!"

Boer zoekt Vrouw Internationaal wijkt af van de reguliere uitzendingen. De boeren die zich in de kick-off voorstellen aan het publiek worden gedurende de hele reeks gevolgd, er valt niemand af. Ze ontmoeten de briefschrijfsters tijdens een speeddate in Nederland, gaan op dagdate en vervolgens gaan de vrouwen van hun keuze mee naar de boerderij in het buitenland. Hier maken de vrouwen kennis met het boerenleven, de omgeving en de cultuur waarin de boer leeft en werkt.
Met vriendelijke groet,
ZwedenWeb

Jasper Metselaar
----
Volg ZwedenWeb op Twitter: @zwedenweb op Twitter
Volg ZwedenWeb op Facebook: https://www.facebook.com/zwedenweb

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast